Trifonic, toisin sanoen nyt perkele promotaan kun on aihetta

Mitä saadaan kun yhdistetään mm. kierossa kulmassa taivuteltua biittinikkarointia á la "This Binary Universe" Bitcrushin kaltaiseen postrock kitarointiin ja koko homma heitetään naisvokaalien kera mikseristä läpi?

Ehkei ensikuulemalta kuulosta niin uniikilta kuin toivoisi mutta tämä tosiaan toimii, ainakin allekirjoittaneen tämän hetkisiin väsyneisiin korviin. Orkesterin nimi on siis Trifonic ja he tarjoavat debyyttijulkaisuaan samanhenkisellä pakettiratkaisulla kuten Trent Reznor markkinoi tällä hetkellä onnistuneesti omaa projektiaan. Löytyy siis fyysistä ja digitaalista kopiota joista jälkimmäinen löytyy pientä maksua vasten myös pakkaamattomassa FLAC-formaatissa mutta myös ilmainen ja MP3-formaatissa enkoodattu, perus-192k versio "Emergence" albumista löytyy jos todella haluaa olla tiukkaperseinen niuho. Myönnän että olen niuho tällä hetkellä mutta heti kun pari tilattua julkaisua kolahtaa postilaatikkoon, tämä julkaisu lähtee seuraavaan jonossa olevaan tilaukseen.

Se on varma.

EDIT: Oh, hi! Greetings from Finland. Just wanted let you guys know, i liked your stuff and wanted to spread the word about your project. I'm planning to buy the physical version of your album. :)

Leave a Comment