Totuus

Tässä itsensä turruttamisen, väsymyksen, vitutuksen ja pahan olon läpikäyneenä pää alkaa vihdoinkin selviytymään ja automaattisesti ajatukset ovat jälleen viime viikossa. Viime viikko oli nimittäin yksi oudoimmista viikoista mitä olen kokenut vähään aikaan. Ensinnäkin se että minä roikuin puhelimessa tuntikausia kuunnellen, puhuen ja suoranaisesti purkien omia tuntoja yhdestä mutta erittäin tärkeästä asiasta tai paremminkin tietystä henkilöstä.

Se miten ihmisen asenne muuntautuu silmänräpäyksessä oli jälleen sellainen kokemus joka avasi normaaliin arkirytmiin tottuneet silmät apposen auki ja omassa pääkopassa ei voinut muuta kuin todeta: "mitä vittua?" ja yrittää saada tilannetta takaisin haltuunsa. Ongelma joka on jatkunut vuosia on alkanut viimeinkin näkyä pintapuolisesti. Ne pienet ajan kanssa tapahtuneet muutokset käytöksessä alkavat saada suuria merkityksiä ja tämän järjettömiin mittoihin kasvaneen reagoinnin jälkeen sitä tosiaan alkaa miettimään että miten tätä paksua vyyhtiä lähteä purkamaan. Menemällä suoraan asian ytimeen voi olla se oikea tapa, mutta se voi myös luoda sellaisia tilanteita jota kadutaan jälkeen päin. Turvallisuus ja etäisyys on tärkeä pitää päällimmäisena mielessä sillä sitä ei ikinä tiedä miten itseään pettävä ihminen voi vastata kun häneltä alkaa vihdoinkin kyselemään oikeita kysymyksiä. Ja jos tästä asiasta kertoo tyystiin väärälle henkilölle, niin tästä voi syntyä epäluuloa, totuuden kieltämistä ja lopulta oma uskottavuus on menetetty muiden silmien edessä.

En tiedä onko tämä mitenkään järkevää minun kannaltani että alan puhumaan viime viikolla tietooni tulleista asioista näin julkisesti. Parempi onkin etten puhu suoraan oikeilla nimillä sillä kuka tahansa voi lukea tätä meikäläisen paskanjauhantaa ja minähän tunnetusti kirjoitan omalla nimelläni jonka myötä voin sitten pahimmillani tuntea jälkiseuraamukset nahoissani. Fuck that. Ehkäpä se onkin askel oikeaan suuntaan että eräs henkilö saisi tietoonsa että minä tiedän. No mut kuitenkin, en paljasta vielä korttejani sillä minä en ole se ainoa henkilö joka kamppailee tämän asian kanssa.

Leave a Comment