Suunnitelma tulevaan taisteluun

Katselin tuossa viikko sitten työvuorolistaa ja tuli vaan todettua itselleni vähintäänkin sarkastiseen sävyyn että sen saa mitä tilaa. Kun olin merkannut nimeni sunnuntaivuoron listaan, niin eiköhän minulle ole tarjottu juuri ne vuorot jossa tod.näk. en ole parhaimmillani. Kuten esim. juhannus. Tuleva lauantai juhannuksena tietenkin menee jossain määrin vodka-drinkkien tuijottamiseen sekä siinä ohella kaatamiseen kurkusta alas ja seuraavana päivänä pitäisi raahata itseni töihin, vieläpä hymyssä suin. Tiedän. Ajatuksena jo karmea ajatus, varsinkin tuo hymyssä suin kohta. Saa vähintäänkin mielenkiinnolla nähdä missä kunnossa olen sillä en juurikaan harrasta tätä krapulassa töihin lähtemistä. Voi perse, näin suorasti sanottuna. Hieman alkaa kaduttamaan tämä vapaaehtoisuus mutta se sentään näkyy palkassa.

Tässä on myös toinen aspekti jota halusin testata. Kun itselleni on siunaantunut hurjat kaksi päivää kesälomaa, halusin puskea itseni näinä neljänä kuukautena kesällä ja suorastaan pistää mieleni rasitukselle ja nähdä kuinka rikkinäinen olen sunnuntaivuorojen eli toisin sanoen viikonloppujen tekemisellä. Kyllähän se jo tuntuu pahimmillaan maanantaissa ja erityisesti silloin jos sille päivälle on myös isketty työpäivä. Tuossa muutama viikko sitten kun heräsin yhtenä maanantaiaamuna, pitkän työviikon jälkeen minä olin niin sekaisin päivistä ja minun piti hetken aikaa miettiä tosissaan että missä päivässä ollaan. Kun ei ole sitä normaalia sunnuntai chillailua kalenterissa, rytmi menee täysin kuralle ja saatan pahimmillaan alkaa sopertamaan outoja. Sitä on ennenkin tapahtunut.

Nyt pitäisi tosiaankin alkaa pikku hiljaa miettimään että millä ihmeellä minä saan itseni herätettyä ennen varsinaista taistelua? Pitkä suihku. Kyllä. Ehdottomasti. Rasvainen ruoka. Pakko. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Kaiken varalta energiajuomaa varastoon vaikka eihän ne todellisuudessa mitään auta. Niin ja Nine Inch Nailsin "With Teeth" mp3-soittimeen. Kyllä se tästä vielä sutviintuu.

Leave a Comment