Eskolan virallinen raportti juhannuksen vietosta

Piti jo viikon alussa kirjoittaa tämä löpinä mutta tuossa oli muutama asia joka vei huomion muualle aika tehokkaasti.

Eli... Kutsu on käynyt ties kuinka monta kertaa Tonin mökille tuonne Ylöjärven suunnalle viettämään perinteistä ja pääasiallisesti miesvoittoista paskanjauhamis/viinanveto sessioita mutta itselläni on aina ollut tai tullut juuri viime hetkellä jokin muu este tulolle. Mutta ei onneksi tällä kertaa. Itse en pahemmin enää näinä päivinä välitä mökkeilystä tai olla ns. luonnon keskellä jossain helvetin hevonkuusessa. Se johtuu suurimmaksi osaksi siitä että pikkukakarana tuli yli kymmenen vuoden aikana putkeen ravattua joka kesä Tampereen ja lapin välissä - näin ollen voinkin sanoa että olen omalta osaltani tehnyt ne pitempikestoiset reissut mökkielämässä. Mutta onneksi Ylöjärvi ei ole niin hevonkuusessa eli sivilisaatio on kiven heiton päässä ja olihan tuossa järven ympärilläkin muitakin juhlijoita.

Viinanjuonnin ohessa peliosasto oli sitä tuttua linjaa - mm. mölkky, trivial pursuit ja texas holdem. Mölkyn ja allekirjoittaneen ansiosta illan toisena lentävänä lauseena pärähti ilmaan: "Otti letkuun kiinni". Ja mikäs se ensimmäinen lentävä lause sitten oli? Kun pistettiin tavaroita jääkappiin ja Vesku näin viisaana miehenä totesi kanniskeltuaan puhdasta vettä isossa muovitönikässä että: "Vesikin painaa". Tiedän. Huonoa läppää, mutta sen saa mitä tilaa. Holdem taisi venähtää meillä klo 5 asti aamuyöllä ja ensimmäisen kerran tuli voitettua koko paska - kiitos Tonin onnenhatun joka siivitti minut lopussa hurjaan nousuun ja lopulta itse voittoon.

Oma sänky on se jota yleensä arvostaa ja sen taas huomasi siinä kun yritti saada nukutuksi vieraalla patjalla. Tunnin välein tuli herättyä kun piti käydä joko kusella tai muuten vaan vierustoverin unessa pitämän monologin ansiosta eli loppujen lopuksi unta palloon tuli vaivaiset neljä tuntia mutta onhan sitä ennenkin kukkuiltu krapulassa ylös. Ulkohuussin testauksen jälkeen tuli todettua siinä puoli kymmenen jälkeen että ulkona on lämmin joten voisi mennä tuohon aurinkotuoliin lepäilemään. Jälkikäteen voin sanoa että se oli helvetin typerä päätös. Päivällä sitä huomasi että iho oli punainen kuin tomaatilla ja nyt on viikon ajan saanut repiä nahkaa otsasta ja käsivarsista. Taas nähtiin että pöhnässä sitä ei vaan pysty ajattelemaan mitään järkeviä.

Mut joo. Helvetin hyvä reissu ja mukaan tarttui myös kamera jolla saatiin ikuistettua muutama muistorikas tilanne (kaikki törky on jemmattu piiloon myöhempää kiristystä varten). Niin joo.. Opittiin ja nähtiin omilla silmällä sekin asia että koira osaa myös sukeltaa. Nimittäin Tonin koira haeskeli Juhan yhtä perunaa ja joitain muutakin tuolta järven pohjasta. Crazy...


Mökki...


...ja sauna jonka takana on aina tilaa.


"Mitäs minä, varpaita tässä kirpistelen..."


Kuvaa laiturilta feat. Taro joka vetää aika miehenä tuota kaljaa.


Vasta aloitellaan.


"Joko ne perunat alkaa jo olla valmiita?"


Meeting of the minds.


"Nasse-setä ottaa hyvin, hyvin varovasti..."


Rave on like it's 1991.


"Mitä helvettiä me oikein kaadettiin edellisiltana kurkusta alas?"


"Moi, mä oon Vesa."


Bongaa virhe.


Ylöjärven vesissä on nähty tuntematon peto uiskentelemassa joka selvästi etsii liftaus mahdollisuutta. Soittakaa Juhan Af Grann paikalle.


Sven Väth mullet has approved this.


Anni.


"Mä selostan tämän pelin säännöt (jossa saan vieläpä pahasti turpaani) vain kerran joten kuunnelkaa tarkasti."


On se komia toi Tonin takatukka.


Pääosassa puutarhatyökalu jonka ansiosta syntyi toinen illan lentävä lause: "Otti letkuun kiinni".


Indi (a.k.a. makkaravoro) ja Juha.

Leave a Comment