Laskeuma

Fakta. Kukaan ei ole täydellinen. Ihminen on erehtyväinen ja pahimmassa tapauksessa virheitä tekevä yksilö. Tästä on edes turha alkaa kiistelemään. Me kaikki ollaan töppäilty jossain vaiheessa elämäämme. Meillä on myös taipumus näyttää pahimmat puolemme juuri väärissä paikoissa. Olen henkilökohtaisesti mm. työn ja harrastuksen puolesta todistanut minkälaiseen pohjalukemaan ihminen pystyy sukeltamaan.

Ja nyt tämäkin on nähty. Yhden pienen kirjaimen poissaolon vuoksi muodostuvan kirjoitusvirheen ansiosta sain päälleni sellaisen tunneryöpyn etten voinut uskoa silmiäni ja korviani. Siis kuvitelkaa, yhden pienen kirjoitusvirheen takia. Kun tilanne oli rauhoittunut taas sille tasolle että voitaisiin puhua sivistyneesti, kysyin suoraan että onko tämä edes oikea tapa reagoida tilanteeseen. Eikö yksinkertainen kysymys siitä että onko kukaan varmistanut että tuo asia on kirjoitettu oikein olisi riittänyt?

Ei näköjään. Sain vain vastaukseksi ihmeellistä selittelyä siitä että meidän olisi pitänyt tietää tämä asia ja samalla koko tilanne kääntyi täysin päälaelleen kun syyttävä sormi alkoi kohota kohti rintaani ja suusta lensi ulos nämä sanat: "ja äläkä yritä kääntää tätä minun syyksi". Siis missä vaiheessa minä olin väittänyt tätä hänen syyksi? Yritin vaan saada hänet tajuamaan, miten mitättömän asian takia hän raivostui. Fuck it. Ei siinä voinut muuta kuin toivoa että hän tajuaisi myöhemmin miten typerältä hän näytti juuri äskettäin. Toiveajattelua. Paranoia kicks in. Näen jo hänen silmistä mitä hän aikoo seuraavaksi. Uhkailu mode käynnistyy ja saan kuulla mitä hän aikoo tehdä tälle asia. Like i fucking care. Ei ole minun ongelmani jos sinä liitelet jossain haavemaailmoissa ja luulet että sinulla on kytköksiä.

Leave a Comment