80-luku + piirrettyt = voittamaton kaava

Jos 80-luvulta pitäisi jotain hyvää mainita, niin ne on piirretyt. Mitä näitä legendaarisia animaatiota nyt olikaan? Tao Tao, Olipa kerran..., Tohtori Sykerö (joka nykypäivänä katsottuna tuntuu että se on lähtenyt psykedeelisen haahuilijan kynästä), Warner Brosin hahmot jne. Olihan näitä. Nyt aamusella mieli on vielä vähäsen uninen joten tuonne muistilohkoon ei pääse niin hyvin koluamaan. Pointti on se kuitenkin että 80-luvulla osattiin tehdä animaatioita, tosin kuin nykypäivänä jossa TV:n kautta yritetään lapsille syöttää ties mitä väkivaltaista sekoilua jota vielä kaiken lisäksi kehdataan väittää viihteeksi. Ja se on varma että jos joskus jälkikasvua tulee hankittua, heille tarjoillaan pääasiassa näitä 80-luvun helmiä.

Mutta on tällä postauksellakin jokin toinenkin pointti. Nimittäin tämä sähköpostin kautta ilmoitettu Nikke Knatterton addressi. Sign up.

1 Comment »

  1. Q-mies said,

    Sykeröt ja Olipa Kerran.. boksit löytyy hyllystä, ja Knattertonitkin WMV:na. Loistavaa kamaa. Sykerön hassutteluissa oli muuten mukana jopa Douglas Adams mikä kertoo jo jotain.. :) Telkkariin kaipaisin Warnerin ja Disneyn 40-50 luvun kamaa (Kelju K, Repe, Aku, Väiski ym.).

Trackbacks

Leave a Comment