Taas se alkaa…

Jälleen kerran Soneran ammattitaito häikäisee allekirjoittaneen silmissä. Ensinnäkin piti tiistaina jonottaa sellaiset hulppeat 50 minuuttia Soneran teknisessä viassa kunnes joku alemman elämänmuodon helldesk-vastaaja vaivautui vastaamaan ja kirjaamaan ylös ADSL-liittymäni vian. Ensimmäinen miinuspiste.

Seuraavana päivänä soittaa joku tärkeämpi kaveri Soneralta ja kyselee taas ne rutiininomaiset kysymykset. "Oletko kokeillut kahdella modeemilla? Oletko kokeillut kahdella eri kaapelilla?" jne. Ei siinä mitään. Ihan ok kysymykset ja oletinkin että asia on nyt hoidossa ja vikaa korjataan. Wrong. Ja pahasti. Kaveri soittaa uudestaan tostaina ja heti ensimmäisenä hän alkaa kyselemään samat asiat kuin edellispäivänä. What the fuck? Putosinko juuri äskettäin johonkin aikaporttaaliin vai lähtikö tässä käyntiin ensimmäinen aamu elämässäni jolloin alan kokemaan Bill Murrayn tyylistä Groundhog Day elämää? Eli heräät joka aamu samaan päivään.

"Ei helvetti, tämä ei ole totta", kirosin vaan mielessäni. Piti hieman ironisella äänellä vastata takaisin että "sinä sait vastaukset näihin kysymyksiin edellisenä päivänä". Vasta sen jälkeen hän tajusi tarkistaa sieltä Soneran päässä että onko minun liittymäni todellakin pätkinyt päivän mittaan. Ainakin siitä muminasta päätellen hän oli samaa mieltä minun kanssani kun tutki ne muutamat logit. Ja taas puhelun päätteksi luulin että asia menee eteenpäin. Hän itsekin myönsi että nyt se homma etenee kentälle. Wrong. Ja taas pahasti. Tänä aamuna kaveri soittaa jälleen kerran ja selittää ettei se vikaraportti mennytkään kentälle asti vaan vasta nyt hän laittoi sen eteenpäin.

Huoh. Voin taas kuvitella sitä pelleilyä kun Soneran miehet korjaavat tätä vikaa kolme kuukautta.

Leave a Comment