Kännykkä v.5.0 beta

Ensiksi löi läpi tavallinen kännykkä. Siihen laajennettiin perustekstiviestit. Internetkin saatiin ängettyä jollakin tavalla mukaan. Sen jälkeen seuraavana härpäkkeenä oli vuorossa kamera joka löytyy jo melkein jokaisesta puhelimesta. Kuka arvaa mikä ei-niin-hyödyllinen asia ensikuulemalta liitettäisiin seuraavaksi tähän muutenkin överiksi menossa olevaan kännykkään?

Alkometri joka estää kännipuheiluiden soittamisen.

Niinpä, ensimmäinen reaktio aiheuttaa hilpeyttä kun miettii ettei tuollaista edes todellisessa elämässä tarvita. "Enhän minä edes harrasta tuollaista häiriköintiä kun olen vahvassa humalatilassa." Sitten kun asiaa ajattelee tarkemmin, mieleen muistuu muutama hämärä ja nolo puhelu jonka olisi voinut jättää soittamatta.

Korealainen Matkapuhelinvalmistaja LG on viimein tuonut matkapuhelimiin kauan kaivatun ominaisuuden. Nimittäin kännipuhelujen eston.

Puhelimessa on sisäänrakennettu alkometri, jota voi ajokunnon tarkistamisen lisäksi käyttää omien puhelujen rajoittamiseen. Puhelimeen voidaan asettaa ryhmä numeroita, joihin puhelin ei yksinkertaisesti anna sinun soittaa, kun puhaltamasi promillemäärä yrittää 0,8. Promillemäärän todentaminen suoritetaan puhaltamalla puhelimeen sisäänrakennetulle sensorille. Mittauksen jälkeen holhoava puhelin päättää puolestasi, onko puhelinsoittoa syytä juuri nyt tehdä.

Koreassa toiminnolla varustettuja puhelimia on myyty jo 200.000 kappaletta. Amerikan markkinoille puhelinta odotellaan loppuvuodesta. Pohjolan perukoille tuotteen saapumisesta ei valitettavasti vielä ole tietoa.

» Hilavitkutin.com

Leave a Comment