Jussiveikkaus 2006

Jaahas. Taas on melkein kuukauden päästä se aika vuodesta kun pertti perussuomalainen ottaa pullon viinaa, heittää aivot narikkaan ja joukolla (jossa tyhmyys tiivistyy) päätetään että lähdetään pienelle veneretkelle keskelle järveä ilman sen kummempia varusteita. Eikä siinä vielä kaikki. Kaikki tämä ja monta muuta tragediaa uudessa ja suositussa juhannus peliformaatissa!

Mistä on kyse?

Taas lähestyy se suomalaisten sydäntä lähellä oleva keskikesän juhla: juhannus. Suomalaisten juhannusjuhlinta näyttää myös kurjan puolensa kun juhannuksena kuolleiden lukumäärä tulee ilmi. Jussiveikkauksen idea onkin veikkailla kuinka monta henkeä juhannus vaatii tänä vuonna. Yhteislukumäärän sijaan eri kategoroita on kolme:

Vesillä - Hukkuneet.
Tiellä - Tieliikenteessä menehtyneet.
Maalla - Henkirikokset, tulipaloissa menehtyneet ja muut tapaturmat.

Juhannus alkaa menoliikenteestä joten aika alkaa perjantaista ja päättyy sunnuntai-iltaan klo 00:00.

Täysin oikean veikkauksen antajalle kustannamme pullon miestä väkevämpää seuraavaa juhannusta odottamaan (palkinto annetaan rahana johtuen lainsäädännöstä). Jos oikeita veikkauksia on useita palkinnon saaja arvotaan. Kyseessä on täysin leikkimielinen kisailu ja toivomme totisesti ettei kukaan turhaan ottaisi hernettä nenäänsä.

http://hannu.biz/jussiveikkaus/

Leave a Comment