Nähty: Kummelin Jackpot

Kummelin JackpotOhjaus: Pekka Karjalainen
Käsikirjoitus: Timo Kahilainen, Heikki Vihinen
IMDB: Kummelin Jackpot (2006)

Rahaa pitäisi saada nopeasti mutta miten? Aika pitkälti persaukinen ja suusta suuhun elävä Pertti "Pera" Järvelä (Heikki Silvennoinen) ei ole tehnyt rehellistä työtä vuosikausiin ja pelkkä ajatus työstä saa voimaan pahoin. Mutta se ei ole esteenä kun Pera päättää lähteä hankkimaan ja ansaitsemaan tarvittavat rahat.

Kummelin Jackpot on se tyypillinen komedia jossa huijataan/ryöstetään rahaa rikollisen mieltä polttelevalla ja erikoisemmalla tavalla joka kuitenkin huonon onnen takia matka päättyy joko ruumisarkkuun tai vankilaan. Elokuvan aikana kyselin itseltäni parisen kertaa että mihin suuntaan tämä elokuva on oikein menossa sillä Jackpotin juoni eteni hieman tök-tök-töksähdelleen, teki pitkiä kaaria hakiessaan sitä lopullista määränpäätä jossa kaikki sitten naksahti sopivasti yhteen. Entäs se huumori sitten? Totuttua ronskimpaa läppää ainakin tarjoiltiin mutta kuten kavereiden uudemmat kummeli-jaksot, tämäkin kutitti nauruhermoa vain harvakseltaan. Nyt ikävä kyllä käteen jäi vain vanhoja sloganeita kierrättävä väsynyt Kummeli-elokuva. Pettymys.

2 Comments »

 1. vihainen said,

  kummeli on ihan vitun hyvä. et vaan ymmärrä niit sketsei ku oot nii vanha mummmu joka ymmärtää vaa jotai näsäviisaitte vitsei. häpeä. yrit itte men tekee elokuvaa noi pienel budjetil. se oli tosi hyvä elokuva....

 2. eskolaah said,

  Jaahas, tarkistetaanpas ensiksi miten tämä vihainen kommentoija on eksynyt näille sivuille...

  01/08/2006 15:49 213.186.*.* http://www.google.fi/search?hl=fi&q=download+kummeli+jackpot+full&meta=
  01/08/2006 15:41 213.186.*.* http://www.google.fi/search?hl=fi&q=download+kummeli+jackpot+full&meta=
  01/08/2006 15:24 213.186.*.* http://www.google.fi/search?hl=fi&q=download+kummeli+jackpot+full&meta=

  Mitä _minun_ pitikään hävetä? Sitäkö että minä jopa maksoin tuon elokuvan katsomisesta?

Trackbacks

Leave a Comment