Musiikkia, viikot 07-08/2006

Damnit. Näyttää siltä ettei tälläkään viikolla saapunut yhtään levyä laatikkoon. Ja sekös aiheuttaa tätä vitutusta, masennusta ja raivoa yhtäaikaa. Addikti tarvitsee fiksinsä. Viisi albumia on tilauksessa kahdessa eri paikkaa ja kaksi niistä tilasin jo yli kuukausi sitten. Normaalisti toinen niistä olisi tullut jo viimeistään kolmen viikon jälkeen mutta nyt ihmettelen että mikä siinä nyt oikein kestää? Kyseinen levytys on kaiken lisäksi helposti löydettävissä. Tosin kuin se yksi live-albumi jonka tilasi parisen viikkoa sitten. Vähän päälle 500 kappaleen painos ja se julkaistiin muistaakseni jo puoli vuotta sitten. Noh, toivoa riittää että saan yhden niistä viidestasadasta omakseni.

Joskus näille asioille ei mahda mittään. Ja muutenkin paska viikko on alla. Päätin typeryyksissäni asentaa Windows XP:n uudestaan ja eikös siinä samalla kaikki muutkin hommat kaadu samana päivänä hartioille. Pompottele nyt siinä sitten eri softien asennuksen aikana ja kun pitäisi tehdä rutiinihommat samaan aikaan. Sen johdosta minulle on kerääntynyt univelkaa niin julmettomasti tällä viikolla. Perjantai-aamu taisi olla pahin. Heräsin, pistin musaa soimaan ja juttelin noin tunnin verran yhden kanukin kanssa (yeah, i'm talking about you again). Koko jutustelun aikana tuntui että olin kahden maailman rajoilla. Valve- ja unimaailmassa. Todella friikki olotila. Ainoan asian jonka muistan tuosta keskustelusta oli se että kaverilta oli pöllitty iPod ja hän joutui hankkimaan uuden.

Taitaa olla parempi että menen nukkumaan vielä vähäksi aikaa...

Edit klo. 12.42: Tai siis.... eihän se viikko niin huono ollut. Nämä juomat pitäisi riittää vähäksi aikaa, don't you think?

viinaa...

Leave a Comment