Päivän junk

Vaikka Myspace onkin suurimmaksi osaksi itse saatanan luoma yksi iso emo-teinihelvetti ja täynnä typeriä ihmisiä (joihin ikävä kyllä eräs frendini lukeutuu joka mielenhäiriössään lähettelee vähän väliä linkkejä Myspace sivuille - yeah i'm talking about you, myspace-bitch), mutta täytyy myöntää että joillakin sivuilla voi pongata uusia artisteja sekä vanhoja konkareita jotka jakelevat silloin tällöin uutta materiaalia tulevalta levyltä. Ja arvaatte mihin tämä johtaa. Jep. Rabbit Junk on pistänyt kolme uutta biisiä esikuunteluuun tulevalta REframe-albumilta Myspace-sivuilleen ja vesi herahti kielelle kun kuuntelin noita biisejä. Ja sen lisäksi viralliselta sivuilta löytyy uunituore musiikkivideo jota katsellessani musiikin sanoma ja video eivät ikävä kyllä kohdanneet täydellisesti. Video oli liian pirteä Rabbit Junkin musiikkille. Tai sitten minulle. En tiedä. Ehkäpä aamulla, tukka pystyssä ja viimeisiä unen rippeitä karsiessa tuollainen video ei oikein kolahda. Muuten se oli ihan jeppis kamaa.

Ärsyttävää. Käyt viikottain tietyssä levykaupassa ja huomaat viikko toisen jälkeen että se yksi levy on aina samassa kohtaa hyllyssä mutta kukaan ei ole ostanut sitä vieläkään. "Hyvä niin", ajattelen itsekseni sillä ostan sen myohemmin kun budjetti sallii. Miksi en ostaisi sitä levyä heti ja sitten myöhemmin väkertelisin, kiertelisin ja tappelisin viikottaisen budjetin kanssa? Koska minulla on se levy jo omassa hyllyssäni, mutta omistamassani versiossa ei ole kahta biisiä mitkä on tuossa UK Importissa. Kynnys ostamiseen on myös suurempi jos jossakin levyssä on vain 1-2 uutta biisiä. Ja nyt siitten ärsyttää koska olin jo valmis ostamaan sen ja eikös joku mennyt poistamaan sen sieltä. Huoh. Nopeat syö hitaat. Taas kerran. Toivottavasti tässä ei käy niinkuin joskus Mobyn remix-albumin kanssa. Eli vasta kuukausien päästä löydän jälleen kerran toisen kopion. Silloin harmitti se että lykkäsin sen levyn ostamisen monella viikolla. En näköjään opi millään että jotkut asiat eivät odota minua.

Ensiksi tajusin kävellessäni ulkona ettei taida tällä viikolla tulla mitään levyä ostettua. Fine, ei siinä mitään mutta kun tätä vitutusta nostaa huippulukemiin ulkona oleva ilmasto. Saan kärsiä ulkona kylmästä viimasta joka tuntuu luissa ja ytimissä. Autas armias jos ei ole pipoa päässä kuten tällä kertaa, niin se tuntuu on myös iholla ja pään sisällä. Kylmyys aiheuttaa myös sen että raivoa kertyy pään sisään ja sitä melkein lyö oikealla koukulla vastaantulijaa leukaan. Ai että minä sitten vihaan kylmyyttä ja talvea. Ei. Toi ei kuulostanut oikealta. Sitä vihan määrää mitä minä koen talven takia ei pysty punnitsemaan. Tulisi jo saatana kevät.

Niin, vielä yksi asia. Tuli sitten erottua kirkostakin ja viimeisetkin kytkökset uskontoon on nyt katkaistu. Kristinusko ei ole ikinä ollut minulle läheinen asia. En ole kysellyt ylemmältä herralta että miksi minulle on tapahtunut tällaisia asioita, enkä ole ikinä vakuuttunut siitä että jumala on päättänyt mitä minun elämässäni kulkusuunnan niinkuin jotkin hartaat uskovaiset toistavat itselleen. Ja se raamattu. Okei, siellä on tekstejä ja esimerkkejä jotka on auttanut monia ihmisiä. Mutta kun sitä katselee raa'an faktan kannalta, koko raamattu on kirja johon tärkeässä asemassa olevat henkilöt ovat koonnet palasia sieltä sun täältä alkuperäisistä teksteistä ja sen kautta on yritetty kaupata sitä "oikeaa" sanomaa. Bah. Mikä sanoma se sellainen on jossa sensuroidaan? Kristinusko on tehnyt paljon hallaa tieteelle, taiteelle ja kirjallisuudelle läpi ihmisen historian. Minusta se osoittaa muutenkin hyvin miten tekopyhä koko kristinusko voi olla. Parempi vaan pysyä kaukana siitä.

Leave a Comment