Lisää ihmettelyä tekijänoikeuslaista

Kulttuuriministeri Tanja Karpelan mukaan kopiosuojattujen levyjen ongelma on poistumassa ja tätä nykyä kopiosuojaus löytyy vain prosentista levyjä.

Taloussanomien selvityksen mukaan viime viikon 20 myydyimmästä cd-levystä ainakin neljä eli 20 prosenttia oli kopiosuojattuja.

Listalevyissä viime viikkojen osalta kopiosuojattujen levyjen osuus vaihtelee 10 prosentista jopa 30 prosenttiin. Viikoittain myydään siis edelleen tuhansia kopiosuojattuja levyjä.

--ITviikko

Jälleen kerran ihmettelen että kuka tätä paskaa oikein suoltaa noille kansanedustajille.

Opetusministeriön tekijänoikeustyöryhmän johtaja Jukka Liedes istuu myös tekijänoikeusjärjestö Gramexin apurahajaoston Esekin johtokunnassa. Liedes on lisäksi myös Suomen tekijänoikeudellinen yhdistys ry:n puheenjohtaja.

--ITviikko

Nyt alkaa selvitä että miksi tämä laki on jo syntyään mätä. Yksi henkilö väärässä paikassa ja nyt ollaan siinä tilanteessa että kansa ei niele tätä paskaa mitä yritetään kaataa kurkusta alas. Tästäkin laista on jäänyt mieleen että suurin osa kansaedustajista ei tiedä mistä tässä laissa on todellisuudessa kyse. Karpela, Hannu Hoskonen ym. vetävät "asiantuntijoiden" avustuksella faktoja hatusta ja vielä kaiken lisäksi väittävät että tässä laissa ei ole mitään vikaa ja yrittävät olan kohautuksella poistaa saamansa kritiikin tästä laista. Ja sitten on se todella pieni ryhmä johon kuuluu esim. JJ Kasvi joka on rehellisesti ja avoimesti kertonut että laki on täysin susi. Suomen eduskunta roks.

Leave a Comment