Syyhyttää ikävästi

Heti kun vähän enemmän rahaa tulossa, sitä alkaa miettimään mihin sitä tuhlaisi. Kaksi ja puoli vuotta vanhan Nokia 6310i tilalle voisi ostaa uuden luurin mutta tällä kertaa en kyllä ostaisi Nokialaista. Aina kun käyn jossain Gigantissa tai vastaavanlaisessa liikkeessä, siellä pitää mennä räpläilemään uusia puhelimia mutta viimeisen vuoden aikana noi Nokian kännykät ei ole oikein vakuuttaneet. Uusimmat puhelinmallit vaikuttavat täysin leluilta johon on käytetty paskinta mahdollista materiaalia. Joten nyt aloin katsomaan Samsungin simpukka malleja ja SGH-E730 osui heti silmään. Ominaisuuksia on mukavasti tuossa puhelimessa ja hintakin on suurin piirtein sama kuin tämä minun vanha puhelin uutena. Ja ne ominaisuudet... *valmistautuu Homer Simpson tyyliseen kuolailuun*

Samsung SGH-E730Megapikselikamera, video, Bluetooth, MP3-soitin, FM-radio ja sähköposti. Ulkoasultaan kiiltävän musta puhelin, jossa hopeanväriset korostukset. Lisäksi SGH-E730- on kolmitaajuuspuhelin, siinä on 262 000 värin TFT-näyttö ja 96 MB:n muisti.

SGH-E730 hemmottelee silmiä kahdella värinäytöllä, joista toinen on 262 000 värin ja 176x220 pikselin TFT-näyttö. Ulkoinen näyttö on tyypiltään OLED ja se toistaa jopa 65 000 väriä.

Sisäänrakennettu yhden megapikselin kameralla voit ottaa sekä valokuvia että tallentaa ja toistaa jopa tunnin verran videokuvaa (3GP). Mikrofonin avulla voit lisätä videoleikkeisiisi äänen.

Bluetooth, sähköposti, USB ja Outlook Sync takaavat helpon ja vaivattoman tiedonsiirron ja verkkoyhteydet.

Paino: 88 g
Mitat: 44 mm x 87 mm x 23 mm
Puheaika: n. 5 h
Valmiusaika: n. 260 h
Kolmitaajuustoiminto: GSM 900/1800/1900

Vaikuttaa todella upealta puhelimelta, mutta olen lukenut Matkapuhelinfoorumia ja huomannut että puhelimessa on pieniä puutteita jotka ainakin minun kannaltani tärkeitä ominaisuuksia. Mikä ihme noita insinöörejä vaivaa kun osaavat tunkea kaikenlaista ylimääräistä kännykkään mutta käyttäjäystävällisyys on hieman retuperällä kun he eivät tajua laittaa noita tiettyjä pieniä ominaisuuksia mitä on esim. Nokian puhelimissa on ollut jo vuosia. Mutta anyway... ostaako vai eikö ostaa, kas siinä pulma.

Leave a Comment