Tänään tarjouksessa kuolemaa

Taas räjähtelee ja "vääräuskoisia" rangaistaan, Lontoossa kahdesti ja nyt Egyptissä. Viranomaiset yllätettiin housut kintuissa vaikka tiedettiin että esim. Lontoo on yksi mahdollinen kohde, tosin uskoteltiin että "meidän sisäisten raporttien mukaan tällainen ei ole mahdollista". Tai kuten Lontoon tapauksessa USAn viranomaiset olivat pyytäneet että he pitäisivät silmällä yhtä näistä terroristeista ja britit eivät tietenkään reagoineet tähän pyyntöön. Nyt britanniassa on otettu kovat otteet käyttöön eli heillä on lupa surmata nämä terrorismista epäillyt "ammu ensin, kysy myöhemmin" periaatteella. Eikö tämä ole vähän liian myöhäistä ottaa näin rajut otteet käyttöön?

Mutta miten ihmeessä ne saavat nämä henkilöt näihin mukaan ja miten on mahdollista että tervejärkiset ihmiset uskovat tätä paskaa mitä heille syötetään? Valehdellaan että koraanissa lukee niin ja näin sekä uskotellaan että hänestä tulee marttyyri, pääsee taivaaseen yms. skeidaa mutta todellisuudessa heidät unohdetaan pian ja itse terroristiorganisaatio jää vain muistiin. Ja pahimassa tapauksessa syyttömät muslimit saavat maanmiehiensä vihat päällensä ja oravanpyörä lähtee pyörimään.

Mutta tämä ei ole vielä se worst case scenario. Kun nämä terroristit saavat käsiksi jostain ydinpommin, se on bye bye. Kartat vedetään uusiksi kun ison kaupungin tilalla on enää vain iso kuoppa. Ja mitä sitten tapahtuu? Muuttuvatko maat poliisivaltioksi vai keksitäänkö taas uusia todisteita omasta takaa ja hyökätään lähimpään terroristi myönteiseen valtioon? Maapallo on tällä hetkellä todella sairas paikka ja tulevaisuuskaan ei näytä hyvältä.

"It's the end of the world as we know it..."

Leave a Comment