Hallusinaatiota…

Dodih... uusin versio BoastMachinesta on nyt asennettu. Tärkeimmät koodin puukotukset on hoidettu ja template saatu toimivaan muotoon. Viime yönä yhden aikoihin aloitin tämän päivittämisen kun en saanut mitenkään unta palloon. Siinä puoli kolmen maissa DJ Shadow:n Private Press soidessa taustalla aloin näkemään jotain ihme hallusinaatioita. Se mikä tässä oli oudointa oli se että tunne oli tuttu entuudestaan, hieman kuin olisin houraillut kuumeessa mutta jotenkin se tuntui epämiellyttävältä. Siinä vaiheessa pakotin itseni sänkyyn.

DJ Shadowsta puheen ollen. Nyt sekin on päättänyt julkaista uudelleen legendaarisen Entroducing albumin. Tokalla CD:llä on remixejä, b-puolia, demoja sekä live track. Helvetti soikoon. Näyttää siltä että seuraavat parin viikon aikana rahaa menee pelkästään uusintajulkaisuihin. Näin meitä faneja taas kyykytetään.

(Joo tiedän. IE:llä katsottuna tämä sivu saattaa näyttää schaisselta. So fucking what. Pääasia on se että sivut toimivat Firefoxilla ja Operalla. Microsoftin neljä vuotta vanhaa selainta ei tueta, joten eiköhän olisi jo aika vaihtaa UUDEMPAAN ja PAREMPAAN selaimeen?)

Leave a Comment