Go Nightwish

Hah hah... lueskelin tässä Iltalehteä ja sitä kun Nightwishin basisti Marco Hietala oli hieman tönäissyt Emma-gaalassa kiitospuheessaan näitä popidols tyylisiä artisteja jotka eivät tee muuta kuin laulavat taustanauhan päälle ja hovisäveltäjät tekevät heille kaikki biisit valmiiksi.

Se, mikä tässä on hienointa... Siinä tilanteessa, että yleisö äänestää meidät ykköseksi ja se että albumi on ollut vuoden ykkösmyynti... Se mikä tekee siitä äärimmäisen hienoa, on se tilanne, että meillä on bändi, jossa soittaa oikeita ihmisiä, laulaa oikeita ihmisiä... Oikeita ihmisiä tekee musaa itselleen itse viitoittamallaan tiellä. Ja se ei ole mitään kisailua, missä otetaan rahat pois teineiltä ja niitten vanhemmilta, sillä että pannaan sinne jotain TV-yhtiöitä, levy-yhtiöitä ja niitten hovisäveltäjiä ja puhelinyhtiöitä johonkin epäpyhään allianssiin. Kiitos.

Hän ei maininnut nimeltään ketään mutta jossakin internetin hiekkalaatikolla Antti Tuiskun fanit olivat vetäneet herneen nenään tämän johdosta. Hah... noh teinit on teinejä. Kai nekin joskus aikuistuvat. Ja onnea Nightwishille. Oikeaan paikkaan meni palkinnot ja itse kunnioitan sellaisia artisteja jotka sentään tekevät itse musiikkinsa.

Leave a Comment