Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords

Tätä minä inhoan. Pelaat hyvää PC-peliä jonka maailmaan olet uppoutunut ja huomaat että kauppoihin (tai nettiin) on ilmestynyt peli jota olet odottanut jonkun aikaa. Ja sitä pitää tietenkin heti päästä pelaamaan. Eilen illalla nettiin ilmestyi Star Wars: Knights of the Old Republicin jatko-osa The Sith Lords ja minun oli pakkoi päästä kokeilemaan tätä peliä hieman ennakkoon (hyi minua...).

Pelaat hahmoa jolla on hämärä menneisyys (mm. hieman riitaa Jedi neuvoston kanssa jonka seurauksena olet hylännyt Jedi voimat). Olet myös samalla galaksin viimeinen Jedi ritari ja eikä sekään helpota tilannetta yhtään että Sithit sekä todella ruman pärstän ja pahoja vammoja omaava Sith Lord jahtaavat sinun päätäsi.

Näyttää siltä että peli käyttää samaa moottoria kuin edellinenkin osa ja sama ärsyttävä gamma bugi on edelleen tässä pelissä. Eli aina pitää rämplätä gamma asetusta kun aloitat pelin tai kun pelin aikana näytetään video kuvaa joka tietenkin resetoi gamman itse pelissä. Erilaisia on voimia enemmän ja nyt voit itse valmistaa granaatteja, medpackeja, päivityksia aseisiin/vaatteisiin... you name it. Tarvitset hieman raaka-ainetta ja workbenchin jossa luodaan nämä esineet. Vanha kunnon Ebon Hawk toimii taas kerran kulkuvälineenä pitkin galaksia ja edellisen pelin hahmojakin pitäisi kuuleman mukaan olla myös tässä pelissä joten saa nähdä missä rooleissa heitä tapaa pelin aikana.

Lisää unettomia öitä...

Leave a Comment