Ja päivän oikea rivi on…

Tänä aamuna klo 9.20 oli tarkastuskäynti hammaslääkärissä. Ja tietenkin saavuin myöhässä. Taas tuli valvottua yöllä kahteen jonka seurauksena oli niin väsynyt etten saanut itseäni kunnolla käyntiin (perhanan Bloodlines). No mitäs lekurit löysivät? Päivän kolmen rivi on: hammaskiveä ja kaksi alkavaa reikää.

Eikä siinä vielä kaikki. Kotiinpäin kävelessä tapahtui sellainen asia mitä ei ole moneen talveen sattunut. Eli liukastuin ja jonka seurauksena teloin jalkani. Ja kaksi lisänumeroa on: vääntynyt jalka johon sattuu ja polvi mustelmillä (kiitos noiden pikkukivien). Auts... taas alkoi hyvin tämä päivä.

Kuten jo mainitsin Bloodlines valvotti minua taas eilen illalla. Nyt on koluttu tehtäviä Los Angelesin toisessa kaupungin osassa ja kohta häämöttää Hollywood. Pelin yksi hyvin toteutettu alue on tietokoneet. Esim. tehtävien aikana voi hakkeroida tietokoneita tietojen saamiseksi, kontrolloida kameroita/lukkoja yms. Ja pelihahmon omassa kämpässäkin on tietokone josta voi lukea sähköpostia ja saada sivutehtäviä. Ja se mikä tässä naurattaa on se että saan myös spammia sinne email boxiin. Ei hemmetti. Kunnon realistisuutta.

Leave a Comment