Viikko 03:n musiikki/leffa hankinnat

Alright, tsekataas mitä levyjä/leffoja on tämän viikon aikana pöydälle kerääntynyt.

AFX: Analogue Bubblebath 4 (1994, 2003)

AFX AB4Ensimmäisenä levynä on IDM gurun Richard D. Jamesin AFX projekti ja levy nimeltään Analogue Bubblebath 4 ja tämä EP sisältää viisi biisiä. Alunperin levy julkaistiin vuonna 1994, mutta oma kopio on uudelleen julkaisu vuodelta 2003. Verrattuna edelliseen Analogue Bubblebath julkaisuun eli kolmanteen osaan, AB4 ei ole sitä parasta AFX matskua, kiitos levyn ensimmäisen biisin, "Elephant Song". Tämä biisi hipoo ärsyttävyyden rajoja (mitähän aineita tässä pitäisi vetää että toikin biisi alkaisi kuulostamaan hyvältä?), mutta onneksi muita biisejä jaksaa kuunnella. Itse kun olen Richard D. James fani, tämä levy on pakkohankinta RJD kokoelmaan.

Poets Of The Fall: Signs Of Life (2005)

Poets Of The FallToinen levy on kotimaisen Poets Of The Fallin debyyttilevy Signs Of Life. Bändihän tuli tunnetuksi Max Payne 2 teema biisistä (ja tämä biisi kolahti kybällä kun pelasin tuon pelin läpi). Kaverit ovat onnistuneet tekemään hyvän alternative rock levyn. Mitä nyt pari vähäsen tylsempää biisiä on eksynyt levyllä, mutta ne ei onneksi riko kokonaisuutta. Levyn parasta antia ovat: singlenä julkaistut "Lift" ja "Late Goodbye (Theme From Max Payne 2)" sekä "Overboard", "Don't Mess With Me", "Illusion And Dream" ja "Seek You Out".

Kummeli: DVD-Boksi 2

Artisti maksaaSiirrytäänpäs DVD-osastolle. Viime torstaina julkaistiin Kummeli TV-sarjan toinen tupla-DVD. "Mä oon niin onnellinen". :icon_biggrin: Kummelit oli ala-asteen aikoihin lempisarjojani ja niihin aikoihin joka paikassa hoettiin Kummelista pöllittyjä lauseita. "Kyllä lähtee". Tämä toka DVD-boksi on sitä Kummelin kulta-aikaa (vuodet 93-94). Hela on virallisesti Kummelissa, Koistinen kikkailee taas siihen malliin ja artisti maksaa, jeeh jeeh. Tämäkään Kummeli julkaisu ei pettänyt. Sketsit ovat edelleenkin hauskoja. En edes muistanut kuinka hauskan näköisiä noi paras A-ryhmän kaverit olivat. Saati sitten niiden sloganit. :icon_lol: Loisto-ostos.

The Village

The VillageToinen ostamani DVD oli M. Night Shyamalanin tuottama/käsikirjoittama/ohjaama The Village. Shyamalan on niitä harvoja ohjaajia joiden leffoja käyn aina katsomassa kun ne ilmestyy elokuvateattereihin. Leffan tarina kertoo 1700-1800 luvun tyylisestä kylästä jota ympäröi metsä ja kyseisessä metsässä kuulemma asuu hirveitä olentoja. Kyläläiset eivät saa mennä sinne metsään, mutta jossakin vaiheessa elokuvaa sinne kuitenkin mennään. Ja tämän leffan teemana on rakkaus. Kuulostaako oudolta? Ei se mitään. Shyamalan osaa yhdistellä hyvin erilaiset ainekset kunnon sopaksi ja siitä syntyy aina hyvä leffa. The Village ei ole Shyamalan paras leffa, tosin hän ei ole tehnyt yhtään huonoa leffaa. Juonenkäänteitä piisaa tässä leffassa ja lopussa on se tyypillinen Shyamalan loppurutistus. Suosittelen.

Ja mitäs ensi viikolla ilmestyy? Ainakin The Chemical Brothersin ja Velcran uudet levyt. Kummatkin levyt julkaistaan virallisesti keskiviikkona 26.01. Yes.

Leave a Comment